Årets Julklapp – Black Friday & Cyber Monday deals på Virtual Reality

Så julhandeln är nu invigd med det stora rabattkalaset vid namn Black Friday. Självklart hade man kanske önskat sig en 70% rea-lapp fastklistrad på nylanserade Oculus Rift, eller åtminstone ett rejält rabatterat pris på Playstaion VR men tyvärr kommer inte tomten tidigt i år. Vi får nog stå ut med att den nykrönte kungen/drottningen av julen 2016 inte kommer drabbas av någon rea än på ett tag. Men vi skall såklart dyka ner och fixa fram en lista över de butiker med bäst erbjudanden under denna fanatiska shoppinghelg som börjar den 25/11-16 med Black Friday och avslutas 28/11-16 med Cyber Monday.

Årets Julklapp 2016 – VR glasögonen

Men även om de mer kvalitativa virtuella glasögonen inte åkt på någon stor prisbomb så ska vi se till att rota i varje hörn för att leta fram de bästa Black Friday och Cyber Monday dealsen på vr-glasögon. Budget varianterna finns det gott och många av men det finns ett par som sticker ut lite.

Bland annat den första budget varianten jag själv testade bortsett från google cardboard, Spectra optics G-01 finns just nu till ett väldigt förmånligt pris på 149kr, nedsatt från tidigare 399kr hos Teknikmagasinet. Ett par dugliga budget vr-glasögon för dem som ännu inte bestämt sig om virtual reality är något för dem. Spectra Optics sitter bekvämt på huvudet även om det kan bli ett litet glapp nedtill där ljus kan slinka in så fungerar de överlag väldigt bra. De flesta smartphones som Iphone, HTC, Samsung etc passar utmärkt i dem och du kan enkelt justera hur nära/långt bort skärmen är för att få perfekt skärpa i bilden. Kanske inget som platsar i vår bäst i test vr lista, men väldigt bra för nybörjaren.

 

Black Friday & Cyber Monday deals på VR-glasögon

Här hittar du de butiker som just nu har riktigt heta black friday och cyber monday erbjudanden på vr-glasögon för att du ska kunna göra en så bra virtual reality deal som möjligt.

Vi kommer uppdatera listan över produkter så snart vi får reda på fler deals.

bfdronare-och-vrglasogon bf-gearvr bf-spectra bf-vrboxjoystick

Om du ser/vet någon black friday deal som du tycker bör vara med på listan så lämna en kommentar eller skicka oss ett mail.

Vi vill gärna höra din åsikt

Leave a reply